Kan du også godt lide at høre om de emner, der rører sig, fortalt af de mennesker, der rører dem?

Det kan vi. Derfor har vi startet podcasten DET BRÆNDER JEG FOR om mennesker, design, teknologi og forretning.

Sophie Frahm er vært og inviterer løbende gæster i studiet til en samtale om, hvad de brænder for at lave. Formålet er at blive inspireret, få ny viden og måske endda blive klogere på nye mennesker og nye emner.

Vi håber, du vil lytte med.

Episode 5

Mette Dahl Juelner

Mette Dahl Juelner, CEO & kommunikationsrådgiver, er fascineret af skarpe fortællinger, der – ganske kort – præciserer, hvem din virksomhed er. Derfor har hun stiftet BizBuddy, som hjælper virksomheder med at finde frem til deres formål, dna og kernefortælling.

Læs mere
Episode 4

Helle Borup Friberg

Helle Borup Friberg er administrerende direktør i Økologisk Landsforening, brænder for økologi og er dybt passioneret omkring de svar, økologien har på de kriser, vi står overfor.

Læs mere
Episode 3

Signe Simonsen

Signe Simonsen er drevet af en livslang passion for havet, og derfor har hun startet den almennyttige forening Race for Oceans, der gennem stafetter, events og samarbejder arbejder for at sætte fokus på Verdensmål nr. 14: Livet i havet.

Læs mere
Episode 2

Louise Byg Kongsholm

Louise Byg Kongsholm er trendforsker, forfatter og CEO ved pej gruppen og brænder for trends og forbrugeradfærd og for at rådgive virksomheder om, hvordan de kan omsætte trends til produkter eller services.

Læs mere
Episode 1

Anne Zachariassen

Anne Zachariassen er COO ved Aarhus Havn og brænder for grøn omstilling af erhvervslivet – især i forhold til at reducere CO2-aftrykket, som hun argumenterer, er det vigtigste indsatsområde overhovedet.

Læs mere